Tuesday, September 11, 2007

"Minulle lauantai oli hieno kokemus"Hesarin radio- ja tv-sivun Päivän poiminnoissa muistutetaan "Outona ohjelmana!" Jouko Saksion MM-kisavierailua kuvaavaa dokumenttia. Tv1:n K-repun ohjelma löytyy Ylen Areenalta.

Oulusta lähettää kiitoksia Kuopioon lauantaisessa SM-finaalissa toiseksi runoillut Sari-Mäki Penttilä, jonka nettisivustoon ja blogiin kannattaa käydä tutustumassa:

"Se lauantain kisailta oli hyvin onnistunut: tasokasta, viihdyttävää ja miellyttävää, oikein möyheää =) Kiitokset siis kuuluvat kaikille, jotka ovat olleet häärimässä tapahtuman ympärillä, ja esimerkiksi juontajat olivat loistavia!

Itselle Poetry Slam oli elämäni ensimmäinen, en ole edes karsintoihin osallistunut aiemmin, joten koin voittoni jo siinä vaiheessa, kun uskalsin ilmoittautua karsintoihin mukaan täällä Oulussa. Kirjaimellisesti kokemukseni meni näin, sillä olen ollut melko epävarma omien tekstieni esittämisen suhteen, ja suorastaan pelännyt lavalle astumista, ja arvaillut kahtena aikaisempana vuonna, että voisi olla ihan mukavaa osallistua... tänä vuonna tuli sitten se tunne, että nyt! Ja koska ilmoittautuminen oli minulle jo voitto, siinä samassa huumassa ja luomisen imussa syntyivät myös varta vasten Poetry Slamiin kirjoitetut tekstit. (Pömpelit, Mustasukkaisuuspeikko ja Rakkauden tunnustus)

Minulle lauantai oli hieno kokemus. Oma sijoittumiseni tuli yllätyksenä ja tervetulleena plussana itseni voittamisen ja esiintymispelon voittamisen päälle. Eli hyvät muistot ja tunnelmat illasta jäi. Erityisesti mieleen jäivät ihmiset ja tunnelma. Voittoonkin olisi ollut mahdollisuus =), mutta toiseksi tuleminen tällaisissa asemissa taitaakin maistua erityisen herkulta, kun ykkösenä on edellisen vuoden mestari ja pistevälimatkaa häneen hassut, mutta ratkaisevat 0,8. :-D

Ja ennen kaikkea Kuopiossa osataan: Todella tasokasta runon äärellä toimimista!
Kiitos!!!
Terkuin Sari

Sari Mäki-Penttilä"
www.illuusiopuu.net

3 comments:

HeidiR said...

Tämä ohjelmahan on nähtävissä myös Ylen Areenalla:

http://areena.yle.fi/hae?pid=814746

terv. yksi digiboxiton ;)

Jouni Tossavainen said...

Kiitos vinkistä Heidi ja terveisiä Limingan kirjoittajalinjalaisille.

tjt

HeidiR said...

Ole hyvä ja kiitos. :)

Tosin en enää ole kirjoittajalinjalainen. Mutta ajattelin ensi viikolla käydä taas siellä kylässä. Tässä vieressähän minä asun.

Kerran taidekoululainen aina taidekoululainen?