Wednesday, June 22, 2016

Huvilaloma Oravin puulaakin voittajalle

Runoile itsesi ja läheisesi huvilalomalle! Oravin tunnelmallisella Rantamakasiinilla järjestetään lavarunokilpailu lauantaina 9.7. klo 17 alkaen.

Kilpailu käydään kansainvälisillä Poetry Slam -säännöillä. Kilpailurunojen tyylilaji on vapaa, mutta niiden on oltava esittäjän omia. Kilpailijalla saa olla tekstipaperi mukana, musiikin tai rekvisiitan käyttö ei ole sallittua. Esityksen kesto on korkeintaan kolme minuuttia. Runot arvioi ja pisteyttää yleisön joukosta koottu viisihenkinen raati.

Kilpailussa on kolme kierrosta. Toiselle kierrokselle pääsee puolet runoilijoista. Viimeisellä kierroksella kilpailee kolme eniten pisteitä saanutta.

Voittaja palkitaan neljän hengen huvilalomalla (järvenrantahuvila kaikilla mukavuuksilla, 2 yötä, arvo 385 €). Ennakkoilmoittautumiset puh. 0295 330 924, tai paikan päällä puoli tuntia ennen kilpailun alkua.

Kilpailuun otetaan mukaan 15 runoilijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kilpailun juontaa läänintaiteilija Susanna Kolehmainen.

Oravin Runopuulaakin järjestävät yhteistyössä Taiteen edistämiskeskus, SaimaaHoliday Oravi sekä Kirjoittajayhdistys Akseli ry. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Oravin Rantamakasiini: Oravintie 30, 58130 Oravi, puh. 044 2747 078

No comments: