maanantai 19. lokakuuta 2020

Runopuulaakin SM-finaali 2020 peruttu

 "Koronatilanteen vuoksi on vaikea nähdä, että kilpailua voitaisiin syksyllä 2020 Jyväskylässä turvallisesti järjestää. Toisin sanoen Sm-finaalia ei kilpailla 28.11. kuten aikaisemmin suunnniteltiin", tiedottaa runoilija Mari Laaksonen Jyväskylästä, jossa loppukilpailu piti runoilla.

"Kilpailun luonteesta johtuen yhdistys on päättänyt, ettei kilpailua järjestetä myöskäään digitaalisesti tai suljetuin ovin. (Toisaalta kilpailun järjestäminen edellyttäisi paitsi itse tilaisuuden järjestämistä, kilpailijoiden matkustamista ympäri Suomea sekä mahdollista majoittamista Talolla.)"

"Aluekarsinnat järjestettiin tänä vuonna Helsingissä, Lahdessa, Kotkassa, Turussa sekä Espoossa. (Tampere ja Kuopio ovat suunnitelleet karsintojen järjestämistä. Rovaniemi, Joensuu ja Jyväskylä ilmoittaneet välivuodesta.) Näiden viiden kilpailijan kannalta olisi tietysti hienoa, jos olisi mahdollista sopia heidän mahdollisesta osallistumisestaan esim. vuoden 2021 finaaliin sikäli kuin se on kisan järjestäjän puolesta mahdollista. (Olen joka tapauksessa yhteydessä aluekarsintojen voittajiin asian vuoksi.)" 

Ei kommentteja: