keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Runopuulaaki on nyt FINSLAM

Poetry Slamin SM-kilpailut järjestetään vuonna 2018 Helsinki Poetry Connectionin toimesta, Harri Hertellin vetämän työryhmän johdolla. Finaali järjestetään luultavimmin jo elokuussa Helsingissä. 

Runopuulaaki vaihtaa uusien järjestäjien myötä myös nimeänsä. Jatkossa poetry slamin SM-kilpailut tunnetaan nimellä FINSLAM.

Hertell kerää tällä hetkellä sitovia ilmoittautumisia aluekarsintojen järjestäjiksi. Hänelle tulisi toimittaa tieto järjestävän tahosta: ketkä tapahtuman toteuttavat, kuka on yhteyshenkilö ja mitkä ovat hänen yhteystietonsa. Karsinnat tulisi järjestää heinäkuun loppuun mennessä, mieluiten jo kevään 2018 aikana.

Karsintojen järjestämiseksi ei tarvitse olla yhdistystä taustalla ja uudet kisakaupungit ovat myös tervetulleita mukaan eli rohkeasti järjestämään omat aluekarsinnat! On mahdollista, että kisailijat joutuvat huolehtimaan itse omista matka- ja majoituskustannuksistaan mitä tulee Helsingin finaaliin.

Mikäli samalle alueella on useita karsintojen järjestämisestä kiinnostuneita tahoja, pyritään heidät saamaan yhdessö järjestämään karsinnat.

Sitovat ilmoittautumiset ja lisätiedot: harri.hertell@gmail.com

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Onpas hieno! :)