maanantai 28. syyskuuta 2015

Ensimmäinen puulaaki mykisti Mikkelissä

"Mikkelin ensimmäinen lavarunokilpailu Gastropub Einon vintillä houkutteli paikalle yksitoista kilpailijaa ja salin täydeltä  yleisöä.

Korkeatasoisen ja tiivistunnelmaisen kilpailun voittajaksi äänestettiin Veikko Happonen, toiseksi kiri Jaana Polamo ja kolmanneksi Ulla-Maija Vänttinen.

Kilpailun kolmas kierros oli äärimmäisen tasainen. Tunnelma tiivistyi niin jännittäväksi, että pisteiden julistusta edelsi täydellinen hiljaisuus.

'Lisää tällaista', kuului niin kilpailijoiden kuin yleisönkin välitön pyyntö tilaisuuden jälkeen."

Läänintaiteilija Susanna Kolehmaisen viestin mukaan eteläisen Savon seuraavaa puulaakia sovitellaan Savonlinnaan marraskuulle.   

Aiemmmin Susanna Kolehmainen päivitti Fbookiin

"Mahtava Lavarunokilpailu tänään Mikkelissä! Kiitos kaikille osallistujille ja yleisölle! Ja teillekin, jotka olitte hengessä mukana! Taso oli korkea, kilpailu muuttui niin jännittäväksi loppua kohti, että pisteiden julistusta odottaessa vallitsi täysi hiljaisuus."

Ja Mikkelin ensipuulaakin voittanut Veikko Happonen kommentoi Fbookissa: 

"Voittaminen tuollaisessa joukossa oli hämmentävää. Halusin mukaan, koska alkuun näytti, että koko kilpailu jäisi pitämättä osallistujien puutteen takia. Itse kisassa pistin kyllä peliin sata rosenttia, koska halusin antaa vastuksen oikeille runoilijoille. Jaana Polamon olisin toivonut voittavan, koska hän on mainio kirjoittaja ja loistava esiintyjä. Yritä tässä sitten olla ylpeä, nöyrä tai jotain!"

Ei kommentteja: